Miuccia header
16:14 - 18/06/2012

Thailand Photo Diary – Part 4

Köpte denna klänning på Sattahips marknad. Kände mig som Fred Flintas fru med de där pärlorna haha!

Har ätit allt för mycket seafood de senaste dagarna..

Gjorde mig lite extra fint då jag träffade min pappa och lillasystern. Jag var så lycklig när jag såg henne, för sist var ju när hon var 6 månader gammal, nu är hon 2år!

Utseendemässigt är hon väldigt lik mig när jag var liten. Jag blev dessutom väldigt förvånad över hur lång hon var för att vara 2 år gammal. Egentligen inte så konstigt, för pappa är ju lång! Men det är dock lite synd att det var första och sista gången jag får se av henne under denna semester. Imorgon drar vi iväg till Koh Samui och sedan Koh Tao!

Känner egentligen inte för att åka iväg, hade gärna velat stanna här ett tag till faktiskt..

Leave a comment

Lee- 2012/06/19 at 09:22
Det är jättekul att följa din resa genom din blogg. Ha en fortsatt trevlig resa!
    miuccia- 2012/06/19 at 12:44
    Åh vad kul och höra! Tack snälla du! :)
NEW POST: Hilda Sandström - ANN-SOFIE BACK
VIEW POSTS - VIEW PROFILE