Miuccia header
09:16 - 24/06/2012

Thailand Photo Diary – Part 8 – Koh Samui

Älskar duschen! När jag har eget boende ska jag ha så!

Utsikten från balkongen

Kokosglass med färsk kokosnöt! Yummy!

Armband <3

 

Hansar Samui Resort är det finaste och skönaste hotellet hittills! Ligger jättenära stranden och gång avstånd från Fisherman Village. Hotellet ligger i norra Koh Samui lite bort från själva cityn, så atmosfären är inget att klaga på alls! Det är så synd att vi redan beger oss mot Bangkok redan imorgon.

Vi hade tur som kom dit i fredags (bilderna är från i fredags), för det var “Walking Street” i Fisherman Village. Det var alltså marknad på sidan av vägen, som bredde ut sig ett antal kilometer kanske.

Leave a comment

KAnnika JAnk- 2012/07/12 at 07:05
Yummy, längtar till min egen kokosglas! btw you look awesome!
NEW POST: Hilda Sandström - ANN-SOFIE BACK
VIEW POSTS - VIEW PROFILE