Miuccia header
14:34 - 27/06/2012

Thailand Photo Diary – Part 11 – Bangkok Day 3

Haha, dagens outfit! Vad tycks?

Trodde inte det fanns fiskar i Chao Phraya floden, så skitig som den är..men tydligen! Se vad många! Det mesta är catfish!

Japansk mat på Fuji restaurang.

 

Jag skippar Bangkok Day 2 eftersom vi spenderade dagen på, som jag skulle kalla det “Heaven On Earth”, alltså Platinum Fashion Mall. Man var för upptagen för att kunna ta kort på all kläder som fanns, plus att det egentligen är fotoförbud på vissa stånd, om de ser att du fotar kan du få böter!

Så för att berätta om idag så har vi varit på Wat Arun, det gamla templet på andra sidan floden, mitt emot Grand Palace. Jag har aldrig varit där förut, stället är inte lika stort som Grand Palace, men det som var så fascinerande var ju att “tornen” var decorerade med olika porslin, och självklart kan man klättra upp!

Trapporna var branta och med de lånade sjalarna höll jag på att snubbla då och då. Jag var tvungen att bära sjalarna var för att man inte får ha korta kläder på sig in på tempel. Jag försökte vara så fashion som möjligt och valde en rosa underdel för att matcha min klänning, men överdelen fick jag inte välja haha, så därför är det lite miss match haha!

 

Leave a comment

tania- 2012/07/21 at 01:09
gorgeous photos! i visited bangkok once and it was definitely one of my favorite cities ever. what kind of camera/lens did you use for these photos? The fisheye is so fun!
    miuccia- 2012/07/21 at 18:26
    thank you! I'm using fisheye lens from Samyang. Nice price and good quality!
anna- 2012/06/27 at 23:30
hej hej! nu kanske jag ställer en för privat fråga, och ber om ursäkt för det i så fall... men du och din kille, ni var tillsammans förut och gjorde sen slut och blev tillsammans igen? kanske vill du inte gå in på det så mycket? ursäkta framfusigheten, men det är bara för att jag är i samma situation... och det känns liksom tryggt att veta att andra har varit med om samma sak och att det FUNKAR liksom, för det hör man inte så ofta.... kram
NEW POST: BY FUNDA - KNITWEAR SEASON
VIEW POSTS - VIEW PROFILE