Miuccia header
19:11 - 21/07/2012

Simple

Ring-BACK(Ann Sofie Back)/Kavaj-Lagom/Klänning-Platinum fashion mall/Skor-Zara

 

Den här klänningen (och en till likadan fast i röd) var de första plaggen jag köpte så fort vi kom in på Platinum Fashion Mall i Bangkok. Det dumma med Platinum är att man inte kan få prova kläder där (fast förståeligt ändå för det är så trångt), och oftast är det thai storlekar, vilket betyder minimal, eller free size. Inte för att jag har problem med det, men det jag har problem med mest är själva längden på kläderna. Böjer jag mig ner så visar jag hela härligheten haha, menmen, ska inte hindra mig bara för det för klänningen är sååååå fin!

 

 

Leave a comment

[...] estilo. ¿Con cual te quedas?Fuente -Vivaluxury, Carolines Mode, The Sartorialist, Song of Style, Miuccia, Mi armario en ruinasvar [...]
Carolina PK- 2012/07/21 at 20:23
riktigt snyggt! Gillar din blogg skarpt.
NEW POST: BY FUNDA - ISABEL MARANT RESORT 2015
VIEW POSTS - VIEW PROFILE