Miuccia header
09:36 - 01/09/2012

HOPE, Grand Sweater

Jag har sett denna stickad tröja från HOPE på både Columbine Smille & Elin Kling, och då tänkte jag liksom shit vad den är stor! Men sen förra veckan när jag gick NK visningen så hade en av stylist assistenten på sig denna tröja, och det var då jag såg den för första gången på riktigt!

Jag är kär, behöver denna nu när det är så kyligt och regnigt här i Stockholm..

 

I have seen this sweater from HOPE on Columbine Smille & Elin Kling, and i’m like what the hell it looks so big. But then, last week when i walked the NK Fashion Show, one of the stylist assistant wore this and that was the first time i saw the HOPE Grand Sweater for real!

I’m in love, i need this for the cold and rainy days we have here in Stockholm..

Leave a comment

Lisa- 2012/09/02 at 20:41
Är inte den slut i den färgen??
    miuccia- 2012/09/02 at 21:47
    Ah jag vet inte. Tänkte att jag ska ta och kolla in den i deras nyöppnade butik på Götgatan!
NEW POST: Hilda Sandström - Designers nest
VIEW POSTS - VIEW PROFILE