Miuccia header
21:07 - 02/09/2012

HOPE SS13

Pics: ellesverige & annringstrand @instagram, rodeo.net

Jag gick sammanlagt 4 visningar denna säsong, den sista ut som jag inte bloggat om är HOPE. Med 1 timmes sömn efter Swergie festen tvingade jag mig upp med calltime kl 5 på morgonen! Har nog aldrig sovit sådär lite i hela mitt liv haha! 
Jag fick ha på mig ett par platta skor med färgstänk på och kostym. Jag älskar även halsbandet som jag fick ha på mig! Så coolt, var nära att glömma att lämna tillbaka det både på fittingen och efter visningen också! Haha! Location var Brunogallerian på Götgatan!
I walked 4 shows this season, tha last one that i haven’t been blogging about is HOPE. I slept just 1 hour efter the Swergie party then i had calltime at 5am! Have never ever slept that little before in my life haha!
I had a pair of shoes with colors on and a suit. I love the necklace that i’ve got, its so cool i almost forgot giving it back both at the fitting and right after the show! The location was at Brunogallarian on Götgatan!

Leave a comment

Current ye@r *

NEW POST: Columbine - WORK
VIEW POSTS - VIEW PROFILE