Attitude Sthlm/Backstage

12/11/23 - 11:36 - In: Modelling

Waiting and waiting and waiting..

Glamorous? We painted our own nails..

Nicole from Elite

The Attitude Sthlm(press for link) is in Kista now. I walked a show for Chantal Thomass, a french lingerie label. I don’t even know how i could get that show. I mean, i cannot fill their bras! But, i got 4 looks! So if you are around Kista, come by Kista Mässa tomorrow if you want to see “Victoria’s Secret”, at 1pm will the show start!

I didn’t take so many pictures backstage, it was a bit crazy and a lot of people. And i prefer to be in front of the camera, not behind! Haha! But i’m gonna try to take some pics on me with sexy lingerie tomorrow! 

*

Som vissa av er kanske vet så är Attitude Sthlm(tryck för länk) igång i Kista mässan. Så för er som inte vet så dra dit! Idag har jag gått en visning för Chantal Thomass (fransk underkläders märke). Fattar egentligen inte hur de fick låta mig gå, jag fyller inte ens deras bh:ar haha! Men 4 looks hade jag iallafall. Så om ni vill se lite låtsas Victorias Secret så kom imorgon, lördag, kl 13 kickar visningen igång!

Jag har inte tagit så mycket bilder, för det var lite kaos backstage, plus att jag är bättre framför kameran än bakom! Haha! Men om det inte är för kaosigt imorgon så ska jag ta lite bilder på mig i sexiga underkläder!

Var några av er där idag?

Såg ni mig gå? Jag hade jättemycket problem med mina skor de var allt förstora! Kunde inte gå ordentligt om ni tyckte jag haltade haha..

 

julia- 2012/11/24 at 12:33
har du haft några problem med din hy? porer, finnar etc?
    miuccia- 2012/11/25 at 11:03
    hej julia! yes! men har inte haft det hela tiden, senaste halv året har blivit som värst. tror jag måste vara allergisk eller nåt.