Miuccia header
15:05 - 16/12/2012

Black Fur Collar

Fur Collar-Hollies/Coat-Zara/Shirt-Zara/Sweater-Oasis/Jeans-7 Jeans/Belt-H&M/Boots-Vagabond/Bag-Balenciaga/Earring-BACK

Almost done with all christmas gifts. I bought myself an early one a couple of days ago though haha. I found it at Barkaby Outlet on sale. I felt that i needed to change all my coat a bit. And its perfect with fur collar!

*

Är nästan klar med all julklappshandel, så skönt! Dock var jag tvungen att ge mig själv en tidig julklapp när vi var på Barkaby outlet och hittade denna fina svarta pälskrage på rea. Det blir så enformigt (säger man så?haha) med kappa hela tiden nu på vintern, så därför passar en pälskrage perfekt!

Leave a comment

L- 2012/12/17 at 20:33
LOVE IT:) http://lauralindlar.blogspot.de/
milex- 2012/12/17 at 03:52
not bad at all
NEW POST: BY FUNDA - FILIPPA K SPRING/SUMMER 2015
VIEW POSTS - VIEW PROFILE